Mobilya sektörü, en yenilikçi çözümlerini İntermob Fuarı’nda sergileyecek!

30 Eylül-3 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul’daki Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 25. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak olan İntermob, mobilya sektörünün nabzını tutmaya hazırlanıyor. Uluslararası bir iş platformu olan fuarın, katılımcılarına ihracatlarını artırmak, sektör uzmanlarıyla görüş ve deneyim alışverişinde bulunmak için mükemmel fırsatlar yaratması hedefleniyor.

2022 yılında 10,7 milyar dolar ihracat gerçekleştiren mobilya endüstrisi, en son yeniliklerini bölgesinin en büyük uluslararası buluşma noktası olan İntermob Fuarı’nda sergilemeye hazırlanıyor. 2023 yılının ilk çeyreğinde ise 2,5 milyar dolarlık bir ihracat rakamına ulaşan sektör, mobilya yan sanayi, mobilya aksesuarları, orman ürünleri ve ahşap teknolojilerindeki son trendleri, tasarımları ve hizmetleri görücüye çıkaracak.

RX Tüyap Fuarcılık tarafından Mobilya Aksesuar Sanayiciler Derneği (MAKSDER) iş birliğiyle düzenlenen ve sektörün tüm paydaşlarının yerli ve yabancı ziyaretçiler ile buluştuğu İntermob, 30 Eylül-3 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 25. kez kapılarını ziyaretçilerine açacak.
Mobilya yan sanayi ve aksesuarları sektörlerinin öncü firmalarının en yeni ürün ve hizmetlerini görücüye çıkardığı fuar, yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkin ve verimli bir pazarlama alt yapısı sunuyor.
Uluslararası bir iş platformu olan fuarda, ahşap, orman ürünleri ve malzemeleri, mobilya aksesuarları, kimyasal malzemeler, oturma grubu ve yatak ürünleri, üretim alet, ekipman ve yardımcıları, döşemelik kumaşlar sergilenecek.

Ziyaretçi akınına uğruyor
2022 yılında 14 salonda 120.000 metrekarelik sergileme alanında gerçekleşen fuara, 30 ülkeden 681 firma ve firma temsilciliğiyle 128 ülkeden 59.609 profesyonel ziyaretçi ve 29 ülkeden 300’ün üzerinde VIP ziyaretçi katıldı. Fuar ayrıca ülke çapında 81 ilimizden nitelikli ziyaretçiyi ağırladı. Katılımcıların geçen yılki memnuniyet oranı ise yüzde 98 olarak gerçekleşmişti.
Bu yıl da fuara; Almanya, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Fas, Filistin, Gürcistan, Irak, Kosova, Libya, Lübnan, Kuzey Makedonya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Rusya, Sırbistan, Tunus, Ukrayna ve Ürdün gibi ülkeler başta olmak üzere birçok farklı ülkeden ziyaretçi bekleniyor.

Avrasya’nın en büyük ihtisas fuarına davetlisiniz
Yeni pazarlara açılmak ve mevcut pazar paylarını artırmak isteyen katılımcı firmalar için etkin bir ticaret platformu olmaya devam edecek İntermob Fuarı hakkında daha fazla bilgiye www.intermobistanbul.com web sitesinden erişebilir, ücretsiz online biletinizi hemen alabilirsiniz.